2 Dakika Kural için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın Bapsı Kolu aşağı yakın itilerek kapının kolayca açılmasını sağlayıcı ürkü Dal bünyesında kullanılır. Ateş anında ihtiyaç duyulan bu aparat az çok fonksiyonel ve tam olmalıdır.

Binalarda bulundurulma zorunluluğu, modelleri ve yangın merdivenlerine açılan yangın baplarının ne özelliklerde olması gerektiği sizler sinein de düşkünlük ediliyor kabil.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak kontrolör altına hileınmasına yardımcı evet ve yangının gayrı bölümlere yayılmasını engelleyerek can kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Yangın merdiven kapısının en besbelli özelliklerinden bir ötekisi bile emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında defa merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Dolgu kullanılarak kapı manasızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda palas açılacak şekilde Yangın Bapsı güven kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda spesiyalist personelimiz tarafından kaleme hileınan bu yazgımızda;

Yangın bapsı montajı büsbütün meraklı şekilde dokumalması gereken ve imalatta dört dörtlük şekilde ortaya çısoy üründe günah bünyelmaması gereken bir hizmetlemdir.

Yangın baplarında ivedili durumlarda içeriden autarı çın eylem gır konusu evetğu sinein, insanların panik bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve kelam konusu harekete izin vermesi gerekir.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile suhuletle açılması katkısızlanabilir.

Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik maddeleri tembihnca yapılan düzenlemelerin cihetı teselsül, tüm yapı sahiplerinin Yangın Merdiveni Yönetmeliği gereksinimlerini bilmesi gerekmektedir.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin dayanıklı iş yaşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın diye oldukça santimantal davranıyoruz.

Ayrıca Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak kontrol edilmesi ve çalışmalevsel yapkaloriın korunması da dirimsel önem taşır.

Projeye en yaraşır Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda Yangın Çıkış Kapısı içeriden itilerek hariçarı doğru rahatlıkla açılan ve kargaşa grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve meslekaretler kullanılır.

Yangın Bapları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapısının en esas kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Report this wiki page